Elegantní Soundtracks Suits k poslechu

září 09, 2015

Seriál Suits patří do skupinky seriálů, které velice rádi sledujeme a s každou zakončenou sezónou tak nastává chvíle smutku, napětí a očekávaní sezóny nové. Co se týče obsahu seriálu, ocitáme se zde v právnickém prostředí, nečekejte však žádnou Ally Mcbeal. Případy Suits jsou tvrdší a propracovanější.  Co se týče módy v seriálu, můžeme zde vidět čistě formální outfity a to té nejvyšší elegance jak od mužů, tak i žen. Více o seriálu se snad není třeba rozepisovat. Věřím, že valná většina čtenářů ho zná a kdo ne, berte tento článek jako tip a hurá na něj. 

 
Zdroj: www.latinpost.com
Nepřehlédnutelnou složkou seriálu Suits je také hudební podkres, který je propracovaný do posledního detailu. Můžeme v něm slyšet jak skladby z minulého století, tak i nejnovější pecky a báječný na tom všem je, že se z 99,2 % jedná o neprofláknuté skladby. Soundtrack mě natolik uchvátil, že u nás doma momentálně neuslyšíte nic jiného. Rád bych se s vámi o tuhle záležitost podělil a dal jsem tak do kupy skladby z jednotlivých sezón (po kliknutí na název skladby níže se otevře youtube video). Dejte si nohy nahoru ,nalaďte se na pohodové vlny Suits a zanechte případně komentář jak se vám skladby líbí.



První sezóna


Druhá sezóna

Třetí sezóna

Čtvrtá sezóna

Pátá sezóna

A kdyby jste si chtěli poslechnout veškeré Suits skladby pěkně po hromadě, vytvořili jsme pro vás playlist na našem Aj laf fešn youtube kanále. Celý soundtrack je tak k nalezení ZDE .















Související

2 komentářů

  1. Bravo! Dávam palec hore. Už sa na ne teším. Prakticky po každej epizóde vyhľadávam jednotlivé skladby, až tak sú dobré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) Soundtrack je to opravdu povedený, troufám si říci, že co se týče seriálu tak i nejlepší... L

      Vymazat