Oslava prvních narozenin Gentleportu

května 19, 2015

Přístav pro pravé gentlemany. Tímto označením se honosí obchod z pánské pasáže, který 6. května tohoto roku oslavil své roční narozeniny. Ještě jednou tedy přejeme hodně štěstí do dalšího roku, zdraví (v podnikání) a také mnoho spokojených klientů. 

Narozeninová událost slibovala zajímavou sortu lidí se zajímavou atmosférou, dále představení nové exkluzivní zajímavé značky, kterou Gentleport zařazuje do svého zajímavého sortimentu a zajímavou soutěž v holení. Na událost jsme se těšili, zněla nám velice zajímavě. A také, že byla. Hodili jsme se tak do gala a hurá osmičkou z letenského kopce na Náměstí republiky, 5 min procházky po Příkopech a jsme na místě. 

Oslava již byla v plném proudu. Na stolech se skvěly různé pochutiny, v hloučcích konverzovali různí gentlemani a dámy a lahodné prosecco teklo proudem. Dle pozdější analýzy padlo 22 flašek, osobně si myslím, že jednu z největších zásluh na tom měla slečna, která prosecco rozlévala. Ta byla zkrátka, tak nějak sympatická. V samotném obchodě můžeme nalézt několik značek pod záštitou „Made in Great Britain“. Také však módní doplňky od Alex Monhart, Krispol Store a Jollylapel, tedy z dílny našich tuzemských, českých ručiček. V průběhu večera vzbudil pozornost hlouček okolo nafouknutého balónku. Nevdechovalo se však hélium. Jednalo se o soutěž, v které jste si vzali bagr, pěnu na holení, potřeli jí balónek a snažili jste se jej oholit, aniž by praskl. Já se holil naposledy ještě na střední škole, i když právě bagrem, po pár skleničkách lahodného prosecco moku jsem nechtěl riskovat případné prasknutí a vylekání nic netušících okolo stojících. Míša se toho však zhostila hrdinsky a balónek dohladka oholila. Získala tak slevu 100 Kč na nákup v Gentleportu, obratem jsme poukaz užili na produkt z díly Kent. O tom však jindy.

V průběhu večera Gentleport také odkryl značku svých nových produktů. Jedná se o rodinnou firmu Tusting, která již pátou generaci (130 let) vyrábí tašky a aktovky z nejkvalitnější kůže. Musím říci, že tašky to jsou opravdu krásné, minimalistické a hned na první pohled z nich sálá kvalita a nadčasový design. Tašky Tusting pořídíte v Gentleportu od 13 900 do 23 900 Kč. 






















Související

1 komentářů

  1. No a jak se má obchod gentleport dnes? Na mě možná až moc drahé, ale jak říkám já každé zboží má svého kupce. Docela by mě zajímal názor na takový zákrok co se týká vousů. Když by člověk chtěl vypadat trochu mužnější co se týká vzhledu, myslím že je to docela populární, ale chtěl bych vědět nějaký názor.

    OdpovědětVymazat