Otevření dílny a showroomu motýlkářů z Krispol Store

března 04, 2015

V poštovní schránce člověk nejčastěji najde reklamní letáky plné slev a dalších příšerností a velmi pak potěší, když si kamarádi na dovolené vzpomenou a pošlou starou dobrou pohlednici. Podobně kvalitně smýšlející jsou také pánové z Krispol Store. Dorazily nám poštou dvě elegantní pozvánky k otevření jejich motýlkářské (motýlkářství nezná ani sám Word, ten mi nabízí slovo motorkářské) dílny a my se tak mohli těšit na zajímavou událost.

Dílna Krispol Store se nachází v samém centru Prahy v příjemné vinohradské lokalitě na ulici Mánesova 58, poblíž Riegrových sadů. Trefit není těžké, spíše doslova snadné a tak jsme se během chvíle ocitli na místě. Byli jsme dost zvědaví, pány z Krispol Store jsme si předtím řádně "proklepli" a tak jsme na jejich facebooku mohli vidět fotky prostoru v rekonstrukci a teď jsme měli před sebou úplný "vymalovaný" obrázek.

Přivítali nás zde usměvaví majitelé. Do jedné ruky jsme dostali dvě deci bílého, do ruky druhé welcome drink namíchaný Georgem Němcem ambasadorem od Becherovky, který byl pro nás úplnou novinkou. Cukrová vata v Becherovce? Jako proč ne, po ochutnání mě spíše napadají důvody proč ano. Hudba příjemně hrála, lidé klábosili a motýlci nás pozorovali ze všech stran.

Zázemí Krispol Storu, jak jsme se dozvěděli od Tomáše Mylera, není klasický obchod. Motýlky si zde můžete samozřejmě také zakoupit, vyzkoušet, ale také naučit vázat. Propojuje se zde tak obchod, showroom a dílna. Krispol Store založili Kristián Polívka a Tomáš Myler, kteří se specializují na handmade výrobu především pánských motýlků a doplňků z vlastních autorských látek.

Nějakou chvíli jsme v showroomu pobyli a jakmile jsme se všech těch vzorů, střihů a elegance nasytili, zamířili jsme si to s taštičkami coby pozornost podniku domů. Objevili jsme v nich dva parádní vázací motýlky a vydali se rovnou do světa youtubu se slovy "Jak vázat motýlka". Po nějakém čase klikání na play, pausa, play, pausa, play, pausa a ještě jednou play pausa  a zpět a znova se to Míši podařilo a byl to motýlek, že by se za něj nemusel stydět ani Nucky Thompson.

Pánům z Krispol Store přejeme ať se daří, pro naši tuzemskou pánskou modní scénu jsou veškeré dopňky jen velkým přínosem.

Krispol store



Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store

Krispol store







A doma jsme vázali tyto krasavce.














Související

0 komentářů